Eladó családi ház Tata 139 500 000 Ft

Leírás

A Forrás Home Ingatlaniroda kínálatából eladó az Öreg-tó vonzáskörzetében, Tatán a Katona József utcában található, kiváló minőségben, kiváló anyagok felhasználásával készült új építésű, modern, bruttó  168nm-es, plusz 13nm terasz, két szinten elhelyezkedő  családi ház két gépkocsi részére beállóval, 311nm-es parkosított kerttel. Azonnal költözhető, lakhatási engedéllyel rendelkező ingatlan!

Az ingatlan Tata város műemléki jelentőségű területén helyezkedik el. Az építmény a rendeltetési célnak megfelelően, minden szabály, és rendelet figyelembevételével lett megtervezve.

- A telek területe 311 m2. A tervezett lakóház beépített alapterülete összesen 168 m2, melyből a földszint 63,84 m2, a tetőtér nettó 63,84m2, a terasz 13 m2, a kapualj 21,5 m2, a fedett-nyitott tárolók és gépkocsi beálló 77 m2.

- Az épület alápincézetlen, földszint + tetőtér beépítéses, hagyományos kialakítású. A cserépfedésű nyeregtetős utcai tömeghez L alakban fémlemez fedésű kishajlítású tetővel kialakított épületrész csatlakozik. A lakóház Porotherm X-therm Rapid 44 cm falazatból épült. A födém 20 cm vastag helyszíni vasbeton lemez. A tető hagyományos fa szerkezet, szürke cserépfedéssel, színezett alu szegélyekkel és csatorna rendszerekkel. A homlokzat törtfehér színű vékonyvakolattal, ragasztott téglaburkolattal, a homlokzati tervek szerint. Hőszigetelt, fa, szürke színű nyílászárók és fa kapuzat került beépítésre. 

- Az ingatlan teljeskörű közműellátottsága ivóvíz, szennyvíz, elektromos energia, gáz- a meglévő települési közműhálózatról jelenleg is biztosított, amely biztosítja a meglévő új lakóház közmű igényeit. A csapadékvíz saját telken kerül elszikkasztásra a telken lévő ásott kútba való bevezetéssel.

- Az utcával párhuzamosan a földszinten a közösségi terek kaptak helyet, egy szobával. Az előtérből nyílik egy fürdőszoba zuhanyzóval, egy önálló wc és a tetőtérbe vezető lépcső, alatta tárolóval. Az utcára néző konyha, a szemközti teraszra néző étkezővel közvetlen kapcsolatban van. A szoba a nappaliból nyílik, mely a belső udvarra néz.
A tetőtérben kialakításra került két szoba, gardrób, fürdőszoba káddal és egy háztartási helyiség. 
Burkolatokat tekintve a vizes helyiségekben kerámia burkolat, a többi helyiségben pedig I.osztályú vinyl került.

- A használati melegvíz előállítása a tetőtéri háztartási helyiségben tervezett 1 db Sauniter Duval 25 kw típusú kondenzációs kazánról ellátandó V=100 literes indirektfűtésű melegvíztárolóval biztosított.
A fűtendő helyiségeknél alacsonyhőmérsékletű, padlőfűtési rendszer került kialakításra, szintenként 1-1 db beltéri egységgel. Elhelyezésre került, a földszinten a nappaliban, a tetőtérben, pedig a bal oldali szobában 1-1 hűtű-fűtő klíma is.

- A zártsorú beépítés okán zárt kapualjon keresztül közelíthető meg a belső udvar.
A belső udvaron egy terasz került kialakításra, mely az étkezőből és a szobából is megközelíthető.
Az É-i oldalhatáron a hátsókertben fedett-nyitott tárolók és gépkocsi beálló épült, mely fa pillérekkel, falakkal és korcolt fémlemez fedéssel készült. 

Várom szeretettel hívását!  MAGYAR MÓNIKA +36706774711

Irodánkban banksemleges hitelajánlatokkal és ingyenes hitelszűréssel várjuk ügyfeleinket.
Teljes jogi hátteret biztosítunk. Energetikai tanúsítvány, biztosítás készítését is ránk bízhatja!
További ingatlan kínálatunkat megtekintheti: http://tata.casanetwork.hu

Családi ház részletei

Ár: 139 500 000 Ft
Méret: 168 négyzetméter
Azonosító: 11382485
Irodai azonosító: 173900813
Telek: 311 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Dupla komfort
Bútorozott: Nem bútorozott
Egész szobák: 4
Fél szobák: 1