Eladó ház Szomor, 31.900.000 Ft, 66 négyzetméter
31,9 mFt
Szomor,
eladó ház
Méret:
66 négyzetméter
Szobák:
2
Fűtés jellege:
Nincs megadva
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
173900501
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Szomor
Alapterület:
66 négyzetméter
Ár:
31.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10414139
Szobák száma:
2
Telekterület:
568
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás

Kizárólag a Forrás Home ajánlatából kínálom ezt a felújított, kétszobás, hangulatos otthont azoknak, akik a (Fő)város zaja után kiköltöznének a szabad levegőre, kertes házra váltanának és csendes, nyugodt életet keresnek.Szomor csendes utcájában ezt mind megtalálhatják, közel Zsámbékhoz (4 perc), M1 autópályához (12 perc), Budapesthez (20 perc). Igazi nyugodt, csendes vidéki környezet, mégis elérhető távolságra a Főváros, akár napi bejárás esetére is.Az M0 idei bővítése révén (5 km) még inkább csökken a közlekedési idő., várható ezen kívül az árak emelkedése is a térségben.
Jellemzők:A ház a 70-es években épült,  tulajdonosai teljes körűen és szépen, igényesen felújították 2018-ban , cseréptetővel, 30 cm téglafalakkal, 10 cm hőszigeteléssel látták el.
Szinte minden korszerűsítés nemrégiben elkészült !Műanyag, gázos, 5 kamrás nyílászárók lettek beépítve melyek  szúnyoghálóval is rendelkeznek.A kellemes meleget cserépkályha biztosítja, ill hűtő-fűtő klímával is megoldható a temperálás..Kiválóan felszerelt a konyha, beépített Bosch főzőlappal, mosogatógéppel, sütővel, melyek nagyon jó állapotúak és a vételár részét képezik!Gyakorlatilag költségmentesen költözhető, felújított, barátságos otthon,  20 nm-es fedett terasz a térkövezett parkosított kerttel, kerti sütővel, növényekkel. Mindennel rendelkezik, ami kellemessé teszi a kint tartózkodást.Csapadékvíz elvezetés is megoldott.Autóval a behajtás az elektromos kapun, térkövezett kocsibejárón történik. Parkolás az automata ajtós garázsban és  a fedett kocsibeállóban  másik járműnek is van hely.A nagy méretű tárolóhelyiségben ( 20 nm) akár nyári konyha, vagy vendégszoba, esetleg még egy garázs vagy műhely is könnyedén kialakítható!VÁLTS CSALÁDI HÁZRA, LEGYEN KERTED, GARÁZSOD, NYÁRI KONYHÁD! FIGYELEM:
 2021.-ben a Kormány intézkedéseinek köszönhetően az ingatlan megvásárlása CSOK felvétele esetén Vagyonszerzési Illeték mentes, valamint a vételár nagy része fedezhető a CSOK és a Babaváró hitel felhasználásával.Kérem hívj, mindenben segítek!Kovács Loránd    06 70 413 6409Irodánkban bank-semleges hitelajánlatokkal és ingyenes hitelszűréssel várjuk ügyfeleinket. Teljes jogi hátteret biztosítunk.  Energetikai tanúsítvány, biztosítás készítését is ránk bízhatja! További ingatlan kínálatunkat megtekintheti:  http://tata.casanetwork.huÉrdeklődés
Kovács Loránd
Az értékesítő:
Kovács Loránd
Forrás Home Ingatlan
+36704136409
 
 
 
 
 
 
Küldés